Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

CERTIFIKÁTY KVALITY

Jsme držiteli certifikátu kvality

ČSN EN ISO 9001:2009 pro

výrobu a prodej přírub

a potrubních dílů.

 

Jsme držiteli certifikátů pro

výrobu přírub, potrubních dílů

- PED 2014/68/EU

- AD 2000-Merkblatt W0.


TIPY

arr3INDIVIDUÁLNÍ NABÍDKANenašli jste požadované příruby nebo potrubní díly? Potřebujete poradit s rozměry, normami,... arr3ROZMĚROVÉ TABULKYNahlédněte to tabulek a zjistěte co potřebujete. Nebo si je rovnou stáhněte si do svého...

INFORMACE

Potřebujete informaci o stavu

objednávky nebo o dostupnosti

sortimentu? Máte jiný dotaz?

Zavolejte nám.

STANISLAV ROZUM

+420 770 680 043 kancelář

+420 773 685 730 mobil

MARTIN GEISLER

+420 770 680 042 kancelář

+420 608 940 842 mobil

TOMÁŠ THÉR

+420 770 680 042 kancelář

+420 602 289 499 mobil

LADISLAV VAVŘENA

+420 770 680 043 kancelář

+420 603 867 518 mobil

 

Nebo pište:

prodej@komap.cz

 

Rádi Vám pomůžeme.

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti KOMAP DĚDOV, s.r.o., se sídlem Javor 74, 549 57 Teplice nad Metují, IČ 03904067, zapsané v obchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 34904,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyuží
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů